Mert már a wczésből is csinálhatunk akár öntömjénező énblogot.

Nem is kell más, csak egy androidos csodatelefon, no meg egy app. És mehet a WC buli. Minden dokumentálható, a megfelelő wc irányítható. No persze az se hátrány, ha jelenleg Japánban élünk. Bár lehet csak idő kérdése, és felkapják az egész világon a wc csodát :)

Hiszen ok, hogy lehet telefonálni, olvasni a budin. Node ugye, hogy ugye: nem mindegy milyen zene szól ám közben. No meg, hogy végül megörökíteni milyet termelt  az alkalmazást alkalmazó :):) Persze ott egy kis szúrás: akár orvosunknak is elküldhetjük..  Azért megnézem mondjuk a fogorvos arcát, amint valaki továbbküldi ezen dolgait:):) No persze ha valami szakirányú belespanaszos kezelésre járunk, akkor tényleg hasznos lehet. Igaz, azt gondolom a legtöbb doki, megelégszik a szóbeli elmeséléssel is.

A bejegyzés trackback címe:

https://elveszettiluziok.blog.hu/api/trackback/id/tr314968219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása