Kilimcs 2013.03.08. 12:50

Natgeo

Mert tényleg titkárra lenne szükségünk :) Ezt szokta javasolni nevetve egy barátunk. Erről arról lemaradunk, mivel totál szórakozottak vagyunk.

Van natgeo előfizetésünk. Nagyon jó, ha az ember előfizető, akkor extra kedvezmény jár. Persze lecsúsztunk a határidőről, a rengeteg posta között nem figyeltük, hogy letelt az egy év. Itt jön a jópont a kiadónak. Felhívtak mint régi előfizetőt személyesen (és nem titkosított számról ráadásul, ez is jópont). szeretnénk e meghosszabítani az előfizetést esetleg. Mondtam szeretnénk biza, de későn vettük észre, és valahogy szűk a büdzsénk mostanság. De semmi gond!  Mivel még e hóra érvényes volt, azért jövőhónaptól folytonos lehet, küldenek új csekket. Hát kértem ne küldjenek, reménytelenek vagyunk esetleg átutalhatnánk? És igen! egy napon belül kaptunk vásárlói kódit, stb. szépen átutalva, előfizetés extra kedvezménnyel meghosszabítva.

Hát minden ilyen olajozottan menne. És megmaradt a kedvezményünk is. Azért jó hogy az újság is jön, pénz se kellett több rá.

Ráadásul sajnáltuk volna ha idén kimarad. mostmár a gyerekekkel együtt olvassuk:) már tavaly óta, nem egyszer körém ülnek, kérdezgetnek, és olvasom nekik, mi micsoda. mamutfenyő, dínók, halak, barlangok, ezer csoda. a fiam ma kérdezett valamit, és ezt honnan tudod anya? (ok pont olyat kérdezett ami egyszerű volt, egyetemen vizsgaanyag :D ) Mondtam hát iskolából, tanultam, , és érdekelt. Mire és amit nem onnan tudok? Hát azt olvastam:) Azt hiszem hamar meg fog tanulni olvasni, mert egyre jobban érdekli, hogy magának megszerezze a tudást:) Jövőre már lehet a nagyobb olvassa fel a kicsinek az apró érdekességeket majd a natgeoból.

A bejegyzés trackback címe:

https://elveszettiluziok.blog.hu/api/trackback/id/tr915123044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása