Kilimcs 2012.08.23. 19:42

Betörő

Ma amikor boltban voltam, avval hívott a férjem, hogy valaki be akart jönni a lakásunkba kulccsal!!! A fiam odament és mondta anya jön, hát nyitották volna az ajtót, de már csak hallották a futást a túloldalon.

Na remek.. nem elég hogy be van jelentkezve ide 8 lakó, akiket keres folyamatosan a gazdasági rendőrség, és nem tudjuk őket így már kényszerkijelenteni se, még ide is jönnek.

De ilyen butaságot, nem gondolják, hogy lecserélte a zárat már ez első tulajdonos is, nemhogy a második???

Lakásunk rövid története. lakott itt egy család.. akik mindenhol vettek fel kölcsönt, cégtől banktól, stb... sehova se fizettek. elárverezték a lakásukat. Ezt megvette egy cég. Akik rendezték a jog dolgokat a lakáson, majd árulni kezdték. Ekkor jöttünk mi, meglátva a hirdetést, és vettük meg a lakást. Egy gond van, senki se figyelt arra, hogy az innen elköltözők ténylegesen kijelentkeztek e. Így vagyunk 4 fős családként, hivatalosan 12 fősen a lakásban. A jelenlegi törvény szerint a hivatal a tulajdonosnak se adhat ki névlistát, a kényszerkijelentést lehet kérvényezni, (persze pénzért) És bízni benne, hogy ténylegesen kijelentik őket. Fizetni kell, meg hinni. Szép.

Egyszer találkoztam az egyik volt lakóval, egy délelőtt  bekopogott vki, kinyitottam az ajtót, egy idősebb nő volt (hölgynek a történtek után nem nevezném), hogy valami személyit keres, itt veszett el egy tárca a lépcsőházban, nem találtuk- e  meg. Mondtam nem találtunk semmit, de milyen színű volt, ha találunk? mondta, én meg kérdeztem végül, mikor ment volna el, hogy és milyen név lesz a tárcában? Na ekkor mondta a nevet. Én meg ááácccsssiii!!! Hát nem kéne családostul kijelentkezni a más tulajdonából?? Ekkor neki állt feljebb, hogy márpedig ő nem, nekik ez jó így. és menekült.. még jó hogy itt volt egy szomszéd, az is mondta, hát ez így kedveském nem stimmel (egy idős néni volt a szomszéd).

Hát ennyi a rövid történet. Aztán meglátjuk továbbra hogy alakul.

A bejegyzés trackback címe:

https://elveszettiluziok.blog.hu/api/trackback/id/tr854728420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csenty · http://www.filmkviz.hu 2012.08.27. 09:20:21

Remélem van riasztó a lakásban! Ha mégse lenne szívesen segítek: www.hazriaszto.hu
süti beállítások módosítása