Legalábbis ők annak hívják. Jelen esetben a T-home. Egyik éjjel (ébren voltunk köhögőkór miatt) elszállt a net, a tv minden. Délelőtt jött vissza, persze frissítéssel. Amit nem is tudom mire véljek.. A vicces, hogy pont a netes szolgáltatótól nem jön semmiről email, tehát mindig úgy kell kideríteni mi van.

Most az egész avval járt, hogy egyszerűen elszállt a wifi. illetve maradt, csak darabosan. Hol van rendesen jel, hol nem. Így okos tv ide vagy oda, wifi kapcsolat, kenhetjük a hajunkra, ha nem küld jelet az egész. Elsőre azt hittem képzelgek. Másodikra is. De végigolvasva bogarászva mindent, csak arra jutottam nem valószínű. El is keseregtem egy ismerősnek, hogy a fene bele, tv ok, erre a szolgáltató gallyravágja a netkapcsolatot. És ekkor derült ki hogy tényleg!! Rácsodálkoztunk, hogy tök függetlenül, ugyanannyi ideje, ugyanaz a probléma lépett fel a netkapcsolatban. És ugyanazt a wifis izét adta a szolgáltató. Ami már inkább csak izé, mint rendes wifis.Egyszerűen nem lehetett se filmet, se netet nézni a  tvn, állandóan akadozott, hol volt jel hol nem.

Végül a másik felem egy huszárvágással megoldotta, lett fizikai összeköttetés a tv meg a gép közt. még egy  huzal elfért. Kicsi a lakás, olyan helyen fut, nem látszik. Az igazi megoldás azért az lesz, ha veszünk majd egy routert. Hát eggyel több dolog, ami felkerül a leendő fejlesztések listájára.

Most meg tökéletesen működik ismét az egész. milyen jó is, ha van a családban aki ért a net szereléshez:)

A bejegyzés trackback címe:

https://elveszettiluziok.blog.hu/api/trackback/id/tr955099710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása