Kilimcs 2012.12.08. 10:01

Érdhő

Mert nincs vége... Ok számlák letudva. hiába kavar a számlázócég, le a kalappal a szolgáltató ügyintézője előtt. sokat köszönhetünk neki, hogy mindig kibogozza, mit kavartak.

Ellenben, cseréltek kazánt. Az ember azt gondolná jobbra. De nem, valami panel hibás. Ám ki nem cserélik. Így  egy bő hete egyszerűen leáll  a fűtés a lakásokban :O Kitettek egy papírt: bocs. Mi fizetünk, egy 100 négyzetméteres szinte szigeteletlen ház fűtésdíját, az 50 négyzetméterre. , és kapunk egy bocst.

A szerelő pedig annyit bírt reagálni, hogy neki 30 ezerrel csökkentették a fizetését, nem itt lakik, tulajdonképp letojja. Kezdek egyetérteni a szomszéddal aki fel akarja jelenteni az egész bagázst. Érdekes, rájuk nem vonatkozik a saját szolgáltatási szerződésük??


És akkor mi nem szólhatunk egy szót se. Úgy újítottuk fel a lakást, ha kell, elektromosan be bírjuk fűteni. No de akiknél nem így van? csak simán?? Több lakót tudok, akik átköltöznek akár gyerekestül egyszobába ilyenkor. Mert úgy jobb. Hát remélem mindenki észreveszi mostmár, hogy bizony nem ez a megoldás, hanem átszereltetni lépcsőházanként a rendszert, és leválni a nagy szolgáltatóról. A tervek állítólag megvannak. csak összefogás kéne. Hát rajtunk nem fog múlni, még akkor se ha nálunk meleg van.

A bejegyzés trackback címe:

https://elveszettiluziok.blog.hu/api/trackback/id/tr464954090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása