És ismét sújt a hivatali átok. Komoly góc lehetünk már az univerzum szövedékében. Jött egy pótszámla, egy olyan időszakról, ami be van fizetve:O a legjobb: persze kamatot is számoltak. Először csak azt hittük hamarabb küldték ahvait, majdnem befizettük. De mivel több volt az összeg, csak mindent átbogarásztuk.

Kiderült: pótszámla, múlthavi, meg késedelmi díj, mert szerintük nem fizettünk. Ám már kínosan ügyelünk ezekre a számlákra. Szóval egyből előkotortam a csekket, dátumegyeztetés: és bingó. Így ismét fel kell majd kerekedni a befizetett számlákkal, hogy ugyan egy időszakot miért is kéne duplán kifizetni?

Megint a szokásos gond. A szolgáltató és a számlázócég nem ugyanaz. Nem tudja a jobbkéz, mit csinál a bal. Azt a döntést hoztuk, hogy mivel a szolgáltató közel van, innentől csak személyesen fizetünk. Szépen minden hónapban bemegyünk, kp rendezve a számlát, minden egyes alkalommal nullás igazolást kérve. Ha valamit okosság jön a számlázócégtől, esetleg behajtanák a már befizetett összegeket, ne kelljen semmi pluszt fizetnünk, az ő hülyeségük miatt, várva, hogy majd esetleg valamikor jóváírják a saját tévedésüket.

Hát egy csúnya vicc az egész. Kezdek elgondolkodni, hogy fel kéne jelenteni a számlázócéget. Azért gyakorlatilag kéthavonta tuti nem stimmel valami. Tudnánk mit kezdeni a szabadidőnkkel, akkor is, ha emiatt nem kéne ugrálni.

A bejegyzés trackback címe:

https://elveszettiluziok.blog.hu/api/trackback/id/tr984948825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása